Zárcsere ahogy mi látjuk.

Nyomasztó számban dolgoznak az szakmánkban olyan pszichésen és lelkileg terhelt zárszakértők, akik kényszerből, jobb híján, nagyobb haszonszerzés reményében lettek biztonságtechnikusok.

Ez meglátszik a félrevezető marketing stílust képviselő, a konkurenciák sajátos weboldalit összegyúró viselkedésükön.

Web oldalaik össze ollózásán kívül semmit de semmit tesznek annak érdekben,hogy ügyfeleik magas biztonságtechnikai és zárástechnikai szolgáltatásban részesítsék.

Címsoraikban olvasva saját magukat hazzutolják meg sorokról sorokra.

A lexikális ismeretek felhalmozását célozzák, a kreativitás és a készségek fejlesztésének rovására.

Cég adataik megjelenítése még nyomokban sem merítik ki a követelményeket, általában olyan oldalakon navigál kedves ügyfelünk, melyeken csak egy e-mail cím és egy telefon szám van megadva.

Ezzel szemben Ön a munka megrendelésénél kiadja a teljes címét, olyan lehetséges szakembernek titulált személynek vagy személyeknek akik magukról és cégükről negyed annyi információt közölnek. Kérdezem, hogy lehet ilyen módon garancia feltételeit igényelni?

Probléma esetén kihez lehet fordulni? Mikor köztudott, hogy az ilyen cégek akik évente alakulnak meg még abban az évben le is vonulnak a piacról különböző okok miatt.

Nézzen a sorok mögé és olyan szolgáltatót válasszon aki legalább a székhelyét és adószámát közhírré teszi, nem elbújva egy e-mail cím mögött kebelezi be a munkák nagy részét, garancia és pénz visszafizetés nélkül.

Hirdetéseikben a legolcsóbb munkát kínálva kiszállási és munka díj nélkül, az alkatrészek árusításánál a boltival megegyező áron kínálja termékeit mindezt azért , hogy Ön jól járjon! El tudja képzelni a lehetetlent, miszerint ezek a szolgáltatók csak azért dolgoznak éjjel - nappal, hogy Ön jól járjon!

Mindketten tudjuk, hogy az üzleti életben ilyen nincs, a szolgáltatónak is jól kell járnia amellett, hogy az ügyfél illetve megrendelő is tisztában van azzal, hogy precíz munkát, magas vonalú kiszolgálást, tájékoztatást kapott a lakása biztonságtechnikai készültségéről elfogadható áron. Ez az üzlet menete a fő mozgató rúgó mindkét fél kölcsönösen jól jár.

 

 

Zárcsere és a tapasztalat

Pedig ebben a szegmensben nincs lexikális tudás itt nem lehet könyvből olvasni egy zárszerelést vagy zárcsere műveletet,itt komoly több éves kézügyesség,és tapasztalat az ami műveltebbé és szakavatottá teszi művelőjét a zárcsere területén.

Sajnos ez a monológ nem a zárcsere művelet le sarkítása,ellenkezőleg. 

A héten észrevettem öt cég lépett be a zárcsere szolgáltatók vonalába, ki ki a maga módján elviekben a sajátos egyedi megjelenéssekkel az internetes felületen.

Fel lelhető a szakmában olyan zárszakértőnek titulált személyiség vagy éppen cég aki fel tudott tölteni egy szerszámos táskát benne egy két elhanyagolható értékek megőrzésére alkalmatlan szerkezettel,feladva Google első oldalára a hirdetését ezzel már is be kebelezve az Önök jóhiszeműségét.

Hirdetéseik a legmesszebb menőkig arról szól hogy több tíz éve vannak jelen a piacon ,hatalmas szaktudással rendelkeznek,rengeteg anyag ismerettel  állnak a feladatok elé, gondoltam teszek egy próbát én is mint egy rászoruló ügyfél.

 

 

Zárcsere szolgáltató kiválasztása

Megkeresésükkor már az figyelem felkeltő volt , hogy diszpécser hölgynek kellett körül írnom a problémáim forrását(elhagytam a kulcsomat szindróma melyet bizonyára Önök közül sokan ismernek, tapasztalnak).

A következő kérdést szögezték nekem : azt akarja,hogy befeszítsük az ajtóját?

Gondoltam magamban a szakmában eltöltött több tíz éves tapasztalat és mérhetetlen mennyiségű szaktudás alatt volt mint magába szívni a cégnek,és szakembereinek de sajnos nem .

Nem firtattam tovább mert számomra ez már elfogadhatatlan közlése volt a szakmai feladatoknak.

Saját kezűleg züllesztik le a vásárló közönségét odáig,hogy a biztonsági ajtónyitás,zárnyitás,zárcsere fogaskerekes zárcsere fogalmát se értsék az ügyfelek.

zárcsere szegmensének húsfeldolgozó üzemei ezekben az órákban is nyúzzák le az utolsó húscafatokat ügyfelekről akinek félrevezetően azt mondják, hogy egy drága zárbetét megold minden biztonságot.

Biztonsággal és a legnagyobb tapasztalattal állítom,hogy ez nem így van!

Sajnálom továbbá hogy a bulvár vágóhídjait működtető személyzet nem érez ebben az ügyben dög szagot.

Biztos vagyok benne hogy Ők, akik nap mint nap kínálnak közönségüknek emberi szenvedést, halált, testi és lelki nyomort, a mindennapi életben sajátos előadásmóddal talán meg tudják győzni Önt,hogy nem jó irányban haladunk!

Az ügyfelek meg győzése megítélésem szerint igen lassan és nagyon hosszú időre tehető mégpedig azért mert egy egy Facebook os posztolásunk során mikor a vagyon és értékvédelemről tájékoztatjuk Önöket,párhuzamosan egy Dopeman által publikált "Bazd meg Orbán,bazd meg Gyurcsán "komment 100 nál több hozzászólást , és tízszer ennyi megosztást produkál.

Úgy veszem észre hiába való próbálkozások után néhol kevésbé illetve sok helyen egyáltalán nem érdeke Önnek, hogy ki és milyen módon cserél zárat az otthonában.

El kell telnie annak az időnek amikor képesek vagyunk felülkerekedni a más hibáin,félrelépésein,és előtérbe tudjuk helyezni a saját biztonságunkat.

Pedig ez éppen olyan fontos feladat és komoly megítélést jelenthet az Ön számára mint egy bankban dolgozó pénzügyi értékesítő ajánlata. 


A banki szférában a legjobb rövidtávú illetve hosszútávú megtakarítások közöttt válogathat a legjobb kondíciókkal spékelve megosztva másokkal élethelyzetét.

A zárcsere munkálatok során párhuzamot képviselünk ezzel a szektorral,helyszíni tanácsadással életszínvonal felmérésével,az otthona biztonságtechnikai résének betömésével probáljuk védeni az Ön érdekeit.

Arra kérem nézzen a sorok mőgé és válasszon lehetőleg olyan szolgáltatót amely nem a saját igényeit részesíti elönyben,hátráltatva ezzel Önt a biztonságos otthon megteremtésében.

 

 

Zárcsere sajátos logikával

Sajnos egyre többen vagyunk a Zárcsere szegmensben is ott ahol senki és semmi nem köti ki ,hogy mekkora tapasztalat szükséges egy ilyen megjegyzem szerintem komoly műveltre abban a szegmensben ahol az életterünk súrolja a közteret.

zárcsere igen is sajátos logikát igényel,minden ügyfelünk egyedi akár csak egy alap zárbetétet szeretne vásárolni és bereszteltetni vagy ellenkező esetben a legkomolyabb zárástechnikai alkatrészeket állítaná csata sorban az értékei védelmében.

Minden egyes ügyfelünk köré egyedi biztonságot kell alkotni természetesen 
néhol az adott körülmények között, a sajátos igényeknek megfelelően.

Üzenem hogy tovább nehezítem mindazon ellendrukkereim dolgát, akik számára én vagyok a zárcsere műveletén fanyalgó ügyeletes rossz fej! 

Vigyázat! Ha mi végezzük a zárcserét az ajtók biztonságosan záródnak!

 

Zárcsere szükségessége

Zárcsere szegmensében nem lehet bízni a szerencsében, hiszen a lakás tulajdonosának mindig szerencséje kell, hogy legyen az illetéktelen behatolókkal szemben, míg a betörőknek csak egyszer.

Fel kell állítanunk egy biztonságtechnikai védvonalat melyet igenis bármilyen típusú ajtónál alkalmazni lehet, melynek gyakorlatilag ellen kell állnia összes behatolási módszernek akár elektronikus védelmi rendszerek összekapcsolásával.

Családunk, értékeink , ingóságunk,védelme érdekében létre kell hoznunk egy magasabb védelmi rendszert amely képes ellenállni különböző erejű és méretű behatásra.

Érthetetlen számomra az a tény is, hogy igen sok otthon esetében beszélhetünk elavult értékek megóvására alkalmatlan zárakról, és bejárati ajtókról attól függetlenül, hogy igen sok érték van az ajtók mögött. Óriási mértékű progresszivitás kell a biztonságtechnika terén.

Sokan azt gondolják laikusként, hogy egy új lakásba költözésnél, illetve tulajdonos váltásnál elég egy zárcsere amelyet különböző barkácsáruházakban elérhetünk, és már megvettük a biztonságot egy életre. 
Kutatások szerint a lakás tulajdonosok és lakók körében 77% ban található valamilyen szúró, vágó, eszköz melyet a felhasználók egy esetleges illetéktelen behatoláskor használnának.

Kimutatások szerint a lakás tulajdonosok és lakók 13% ban alakítanak ki olyan védelmi rendszer lépcsőzetet melyet a "Reszkessetek betörők" című filmben láthattunk.

Úgy gondolom, hogy Budapest területének nagy részében nem megfelelő biztonsági besorolással rendelkező eszközök működnek.

Ha ezen a tényen változtatni tudunk és merünk, nem lesz szükség a fent megjelölt életek kiontására alkalmas néhol barbár eszközök használatára nem utolsó sorban nem kell törnünk a fejünket különböző akadályok kialakításán a lakásunkon belső terén.

Ezek az elméleti adatok természetesen eltérhetnek a gyakorlatban lehetséges kimenetelektől, de mindenképpen sok tapasztalatot tartalmaznak.

Ebben a szegmensben is évről évre komoly előre lépés van jelen a fejlődésben mint a gyártók részéről és sajnos azt kell mondjam, hogy az illetéktelen felhasználok részéről is párhuzamos kép kerül kimutatásra.

Ezért érdemes időnként fejlesztenünk a biztonságtechnika eszközeink szintjén úgy mint ha azt az autó vásárlás vagy egy ruha kollekció terén tennénk.

 

Innovatív zárcsere

 

Zárcsere24 órás szolgálat

Zárcsere/Zárszerviz/Zárszerelés/
Budapest I-XXIII.kerület Non Stop
zarszerviz24@mail.com
06 70 272 77 73 Non Stop

Zárcsere